Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangas v marinádě

fotka Pangas v marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pangas v marinádě:

800 g Pangas - rybí filé  |  marináda:  |  bylinky dle chuti  | 2 lžíce zakysané smetany light  | 3 stroužky česneku  |  sušený zázvor  | 2 vejce  | 2 lžíce bílého vína  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Pangas v marinádě:

Mražené rybí filety osolíme. Asi po 5-ti minutách, až trochu povolí, je otřeme, osušíme a opět osolíme. Česnek oloupeme a rozdrtíme.
Připravíme si marinádu. Rozšleháme vejce, zakysanou smetanu, bílé víno. Vmícháme rozdrcený česnek, bylinky a podle oblíbenosti i sušený zázvor. Již nesolíme.
Pangas vložíme do marinády a necháme je asi 2 - 3 hodiny odležet. Potom filety opečeme na rozpáleném oleji dozlatova.
Pro slavnostnější příležitost podáváme pangas v marinádě s hranolky, nebo opečenými brambory a tatarskou omáčkou. Pro lehčí večeři jsou vhodné vařené brambory, nebo bramborová kaše. Samozřejmě nesmí chybět čerstvá zelenina v podobě salátu nebo oblohy.


Fotky receptu Pangas v marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangas v marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !