Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius ala Zuzík

fotka Pangasius ala Zuzík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pangasius ala Zuzík:

4 porce pangasius  | podle potřeby: rajčata  | 1 citron  | podle chuti: sýr  |  citron  |  olivový olej  |  sůl, pepř  |  čerstvé bylinky  |  česnek  |  alobal

Postup přípravy receptu Pangasius ala Zuzík:

Větší kus alobalu potřeme, rozložíme plátky rajčat (min. 1 cm široké), vyplníme i mezery (čím víc, tím líp :-) ) Osolíme, opepříme, dáme rozsekané bylinky a rozsekaný česnek.
Rozmraženou rybu pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a rozložíme na rajčata. Zakápneme olejem, zabalíme do alobalu a dobře utěsníme. Pečeme na 180 st. cca 20 min. Rozmotáme alobal, posypeme nastrouhaným sýrem (dle chuti- obyč., niva, uzený atd.)a necháme dojít……:-) Dobrou chuť.


Fotky receptu Pangasius ala Zuzík:

Pangasius ala Zuzík
Pangasius ala Zuzík
Pangasius ala Zuzík
Fotky vložil: MichelePrg,machajda,beruschka6 
Hodnocení receptu Pangasius ala Zuzík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !