Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryby na janovský způsob

fotka Ryby na janovský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ryby na janovský způsob:

800 g ryb  | 2 lžíce oleje  |  sůl, pepř  | 1 citron  | 40 g másla  | 40 g cibule  | 2 lžíce strouhané mrkve  | 1 lžíce sekané petrželky  | 0,3 l červeného vína  | 1 lžíce světlé máslové jíšky  | 100 g žampionů  | 10 g sardelové pasty

Postup přípravy receptu Ryby na janovský způsob:

Očištěnou rybu opereme, osušíme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a pokapeme citronem. V rendlíku rozpustíme máslo a osmahneme cibulku, nastrouhanou mrkev a petrželku, vložíme rybu, zalijeme vínem a pomalu dusíme asi 20 minut. Hotovou rybu vyndáme, šťávu zahustíme máslovou jíškou, procedíme, přidáme na plátky nakrájené žampiony a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Nakonec vmícháme sardelovou pastu, vzniklou omáčku přelijeme na připravenou rybu a ihned podáváme.


Fotky receptu Ryby na janovský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryby na janovský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !