Použité suroviny receptu Rychlá polévka z játrové paštiky:
3 kostky bujónu
| sůl
| pepř
| 1,5 l vody
| 200 g játrové paštiky
| 70 ml smetany
| jíška
| 1 žloutek
| žemle
| tuk
Postup přípravy receptu Rychlá polévka z játrové paštiky:
Játrovou paštiku prolisujeme. Připravíme si světlou jíšku, podlijeme 1,5 litrem vody, ve které jsme rozpustili 3 kostky bujónu a 20 minut povaříme. Připravenou základní polévku za stálého míchání přilijeme postupně k prolisované paštice, osolíme, opepříme a krátce zavaříme. Hotovou polévku zjemníme smetanou a žloutkem. Při servírování posypeme polévku osmaženými žemlemi nakrájenými na kostičky.
Fotky receptu Rychlá polévka z játrové paštiky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!