Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rychlá polévka z mletého hovězího masa:
200 g předního hovězího masa
| kousek mrkve, celeru, petržele, kapusty a cibule
| petrželka
| 1 zrnko pepře
| 1 zrnko nového koření
| sůl
| 3 lžíce polévkových těstovin nebo rýže
| 1 1/2 l vody
| masox
Postup přípravy receptu Rychlá polévka z mletého hovězího masa:
Opláchnuté maso pokrájejte na kousky, umelte, zalijte studenou vodou a vařte. Za čtvrt hodiny přidejte sůl, koření a očištěnou zeleninu a vařte dále asi 20 minut. Zeleninu a koření vyjměte, polévku můžete přecedit a maso použít k přípravě pomazánky na toasty nebo náplně do omelet či palačinek, nebo je ponechat v polévce. Do polévky zavařte těstoviny nebo propláchnutou rýži, uvařte doměkka, potom přidejte pokrájenou zeleninu, masox, polévku přihřejte. Při podání posypte drobně pokrájenou petrželkou.
Fotky receptu Rychlá polévka z mletého hovězího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!