Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlé banánové řezy

fotka Rychlé banánové řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rychlé banánové řezy:

2 banány  | kůra a štáva z 1 citronu  | 2 lžíce rumu  | 250g másla  | 150g cukru  | 4 vejce  | 330g polohrubé mouky  | 2 lžičky prášku do pečiva  |  tuk na vymazání  | na ozdobení:100g hořké čokoládové polevy  | 70g sušených banánových lupínků

Postup přípravy receptu Rychlé banánové řezy:

Banány oloupeme a rozmačkáme. Přimícháme citronovou štávu a rum. Z másla a cukru ušleháme pěnu, postupně přišleháme vejce. Mouku smícháme s práškem do pečiva a citronovou kůrou. Mouku a banány zamícháme do pěny. Těsto dáme na plech a pečeme v troube půl hodiny při 200 C. Čokoládovou polevu rozpustíme podle návodu na obalu. Vychladlý koláč ozdobíme polevou a necháme ztuhnout.


Fotky receptu Rychlé banánové řezy:

Rychlé banánové řezy
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Rychlé banánové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !