400 g kuřecích (krůtích jater)
| 200 g mražené zeleniny (mrkev, hrášek)
| 1-2 cibule
| 1-2 lžičky grilovacího koření
| 200 ml vody
| špetku soli
| špetku pepře
| olej
| 1 lžíci hladké mouky
Postup přípravy receptu Rychlovka z jater:
Omytá játra nakrájíme na malé kostky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme lehce na oleji. Přidáme játra a zeleninu, osolíme, opepříme. Směs ochutíme grilovacím kořením a dusíme doměkka. Poté rozmícháme mouku ve vodě a vlijeme do pánve. Mícháme dokud není šťáva dostatečně hustá. Hotový pokrm podáváme s rýží. Dobrou chuť!
Fotky receptu Rychlovka z jater:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!