Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.05. 2021
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlý rebarborový koláč

fotka Rychlý rebarborový koláč
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 56

Použité suroviny receptu Rychlý rebarborový koláč:

3 skleničky polohrubé mouky  | 1 sklenička cukru  | 1 sklenička mléka  | 1 sáček vanilinového cukru  | 1 sáček kypřícího přášku  | 2 vejce  | 8 lžic oleje  |  rebarbora  |  skořice  | 7 lžic moučkového cukru

Postup přípravy receptu Rychlý rebarborový koláč:

Než začneme pracovat na těstě, tak doporučuji si udělat
dopředu moučku z másla, hladké mouky a moučkového cukru.
Všechny suroviny smícháme (pol. mouka, cukr, mléko, van. cukr, kypř. prášek, vejce, olej) a vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Navrch poklademe očištěnou a na kostičky nakrájenou rebarboru a posypeme lehce skořici a nakonec dáme moučku a může dát péct na 150 stupňů.


Fotky receptu Rychlý rebarborový koláč:

Rychlý rebarborový koláč
Rychlý rebarborový koláč
Fotky vložil: zdenka69,Natural 
Hodnocení receptu Rychlý rebarborový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !