Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 05.05. 2025
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýže po janovsku

fotka Rýže po janovsku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rýže po janovsku:

250 g mletého hovězího masa  | 3 mrkve  |  kousek celeru  | 1 velká cibule  |  sůl  |  pepř  |  bazalka  |  oregano  | 150 ml bílého vína  | 40 g másla  |  strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Rýže po janovsku:

Zeleninu nakrájíme na kostičky, osmahneme dozlatova na části másla a oleji, přidáme mleté maso a za stálého míchání opečeme. Vše zalijeme vínem a chvíli dusíme bez poklice, Pak přikryjeme a dusíme až maso změkne a šťáva je hustá jako sirup. Před dohotovením přidáme sekané bylinky. Rýži uvaříme téměř doměkka, ocedíme, vsypeme do kastrolu, zalijeme polovinou omáčky s masem, přidáme zbytek másla a krátce podusíme. Rizoto rozdělíme na talíře, přelijeme zbylou směsí a posypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Rýže po janovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýže po janovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !