250 g rýže
| 400-500 g drůbežích jater
| 1 lžička kari
| 1 velká cibule
| sůl
| petrželka
| 50 g burských oříšků
| 3 lžíce sladké smetany
| olej
Postup přípravy receptu Rýže s játry po indicku:
Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, které osmahneme v oleji dožluta. Přidáme na menší kousky nakrájená drůbeží játra a opečeme po všech stranách. Posypeme kari kořením, podlijeme a dusíme. Rýži spaříme a přidáme k játrům. Zalijeme vařící vodou a dusíme, až je rýže měkká. Přidáme oloupané a nasekané burské oříšky (opečené na trošce tuku). Když je vše měkké, přidáme smetanu a posekanou petrželku. Před podáváním osolíme.
Fotky receptu Rýže s játry po indicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!