Použité suroviny receptu Rýžová nádivka s mandlemi:
100 g rýže
| 100 g umletých mandlí
| 5 lžic másla
| kuřecí játra
| 250 g žampionů
| 3 cibule
| sůl
| pepř
| tymián
Postup přípravy receptu Rýžová nádivka s mandlemi:
Uvaříme rýži. Umleté mandle opražíme na lžíci másla. Cibuli na drobno nakrájenou osmahneme dohněda na 2 lžících másla, okořeníme pepřem, tymiánem a osolíme. Hruběji nakrájené žampiony podusíme na 2 lžících másla. Játra nasekáme na malé kousky. Vše spojíme dohromady a vypracujeme směs, kterou kuře plníme.
Fotky receptu Rýžová nádivka s mandlemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!