Použité suroviny receptu Rýžové krokety se špenátem:
500 g vařené rýže
| 100 g špenátu
| 3 vejce
| 1 lžíce bešamelu
| 2 dl oleje
| 50 g strouhanky
| 100 g sýra
| sůl
| bílý pepř
Postup přípravy receptu Rýžové krokety se špenátem:
Vařenou rýži smícháme s nasekaným špenátem (může být zmrazený nebo čerstvý) a bešamelem. Přidáme vejce, dochutíme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Vše dobře promícháme a necháme 1 hodinu uležet. Sýr nakrájíme na malé hranolky, které rýžovou směsí důkladně obalíme. Krokety vložíme do rozšlehaných vajec a poté na rozpáleném oleji usmažíme.
Fotky receptu Rýžové krokety se špenátem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!