Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžový koláč

fotka Rýžový koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Rýžový koláč:

1400 ml mléka  | 120 g másla  | 20 g droždí  | 350 g polohrubé mouky  | 10 lžic cukru  | 1 celá skořice  | 300 g rýže  | 4 vejce  | 4 vanilkové cukry  | špetka soli

Postup přípravy receptu Rýžový koláč:

Z mouky, droždí, tuku, špetky soli, 200 ml mléka, 2 lžic cukru uděláme klasické kynuté těsto a necháme ho 30 minut kynout. Zbylé mléko přivedeme k varu s cukrem a skořicí, přisypeme rýži a při nízké teplotě vaříme cca 40 minut a necháme kaši vychladnout. Potom skořici vyjmeme, přidáme vanilkový cukr, a 1/4 rýže odebereme. Do 1/4 rýže vmícháme sníh z bílků, do zbylých 3/4 rýže vmícháme žloutky. Těsto promísíme, vyválíme a vložíme na vymazaný plech. Rozložíme na něj žloutkovou rýži, přikryjeme sněhovou rýží. Pečeme při střední teplotě asi 30 minut. Hotový koláč posypeme práškovým cukrem.


Fotky receptu Rýžový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýžový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !