Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžový nákyp z domácí pekárny

fotka Rýžový nákyp z domácí pekárny
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rýžový nákyp z domácí pekárny:

2 šálky rýže  | 1 ks vanilkový cukr  | 200 g cukr krupice  | 1 l mléko  | 1 špetka sůl  | 3 ks vejce  | podle potřeby: strouhaný kokos  | podle potřeby: máslo  | podle potřeby: kompotované meruňky

Postup přípravy receptu Rýžový nákyp z domácí pekárny:


Do domácí pekárny nalijeme mléko, přidáme vypranou rýži a špetku soli. Zapneme program vaření marmelády. Zatím, co se rýže vaří vymažeme zapékací mísu máslem a vysypeme kokosem.

Ušleháme vejce s oběma cukry do husté pěny a dobře promícháme s uvařenou rýží. Polovinu nalijeme do vymazané zapékací mísy a poklademe kompotovanými, dobře okapanými meruňkami a přidáme druhou polovinu rýže. Pečeme na 190°C asi 40 minut.



Fotky receptu Rýžový nákyp z domácí pekárny:

Rýžový nákyp z domácí pekárny
Fotky vložil: Olča4 
Hodnocení receptu Rýžový nákyp z domácí pekárny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !