Hrajte s námi SUDOKU online !
Býk - roční horoskop na rok 2025
Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí maso
Mleté maso
Králičí maso
Telecí maso
Skopové maso
Jehněčí maso
Zvěřina
Uzeniny
Vnitřnosti
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Sobota 17.05. 2025
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/
Masitá jídla
/ Vnitřnosti
Sadařova játra
Vložil:
Lemurka
Porcí:
4
Doba přípravy:
35 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
8
Použité suroviny receptu Sadařova játra:
2 ks cibule | 2 lžíce hladká mouka | 600 g vepřová játra | 50 g máslo | 2 ks jablko | dle chuti: mletý bílý pepř | 1 lžička sůl
Postup přípravy receptu Sadařova játra:
Játra opláchneme, odblaníme, zbavíme šlach a nakrájíme na plátky. Ty pak obalíme v mouce přebytečnou mouku setřepeme a játra necháme chvíli zaschnout.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a naporcujeme na 8 stejných plátků.
Na pánvi rozpustíme polovinu másla a opečeme na něm z obou stran plátky jablek. V tomtéž másle osmahneme s jablky cibuli a směs uchováme teplou.
Ve zbylém másle na jiné pánvi opékáme plátky jater z obou stran po dobu asi 3 až 4 minut. Po opečení játra osolíme, opepříme.
Sadařova játra rozložíme na talíře a na ně naaranžujeme jablka s cibulí. Sadařova játra ihned podáváme.
Fotky receptu Sadařova játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Sadařova játra
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Sadařova játra
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Kachna na pomerančích a hříbkách
Kuřecí medajlonky v thajském těstíčku
Vlčákovy bifteky
Slepice po arménsku
Vepřové řízečky v houbové omáčce
Vepřový řízek s holandskou omáčkou
Šunkové kornoutky s křenem
Zapečené kuřecí maso s olivami a bramborovou
…
Explozivní směs
Sváteční krocan netradičně
Francouské špagety
Sváteční pohoštění s kopřivami a vejci
Kuřecí prsíčka s artyčoky dušená na hroznovém
…
Sytá večeře z kuřete
Africké kari
Vuřtíky na pivě
Kuřecí prsíčka s pomeranči a koriandrem
Daliborův dort
Kuřecí křídylka s omáčkou
Štajgrova kladenská pochoutka
Aktuální soutěže
Soutěž o Vitar Super beta-karoten pro zdravou pokožku.
Soutěž o jarní novinky Když na horách svítá a Zápisník ženatého muže.
Vyhrajte krásné vonné oleje do pračky od rodinné firmy Bugala!
Soutěž o školní penály dle vlastního výběru značky Ulitaa.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!