Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šáhožehan

fotka Šáhožehan
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Šáhožehan:

2 cukety  | 250 g rajčat  | 2 cibule  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 lžíce soli  | 80 g česneku  | 1 lžička chilli koření  | špetka muškátového květu

Postup přípravy receptu Šáhožehan:

Omyté a osušené cukety podélně rozpůlíme a vydlabeme z nich středy. Cukety rozložíme na plech a pečeme při 180 stupních doměkka. Upečené a z části vychladlé cukety oloupeme. Dužinu nasekáme nadrobno. Spařená a oloupaná rajčata nakrájíme na malé kousky. Kostičky cibule orestujeme na oleji dozlatova. V misce promícháme vydlabané středy a nasekanou dužinu cuket, kousky rajčat a orestovanou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, koření a vše rozmixujeme. Čisté skleničky střídavě ve vrstvách naplníme cuketovou směsí a ostrým kečupem. Poté je uzavřeme a sterilujeme při 85 stupních 30 minut. Šáhožehan používáme jako pomazánku nebo k dochucení pokrmů či omáček bez výrazné chuti.


Fotky receptu Šáhožehan:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šáhožehan
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !