Vložil: | krajka11 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 72 |
|
|
Použité suroviny receptu Salát s tuňákem, zeleninou a vejci:
po 100 g salátové okurky, cibule, oliv
| 4 lžíce steril. kukuřice
| 1 žlutá paprika
| 1 konzerva tuňáka
| 2 rajčata
| 2 vejce
| 1 salát
| sůl a pepř
| oliv. olej
| vinný ocet
| pečivo
Postup přípravy receptu Salát s tuňákem, zeleninou a vejci:
Cibuli nakrájíme na kroužky. Rajčata a okurku nakrájíme na kolečka. Papriku nakrájíme na proužky. Tuňáka a kukuřici necháme okapat. Okapané olivy nakrájíme na kolečka. Několik oliv necháme vcelku na ozdobu. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
Na talíř klademe salát, rajčata, okurky a proužky papriky. Do středu talíře položíme okapaného tuňáka a nakrájená vejce. Posypeme kukuřicí a krájenou cibulí. Nakonec vše dozdobíme olivami.
Podáváme s pečivem, oliv. olejem, vinným octem a solí s pepřem.
Fotky receptu Salát s tuňákem, zeleninou a vejci:
Fotky vložil: cudovluc