Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Salsa ze zelených rajských jablíček:
3 zelená rajčata, na jemno posekaná
| 2 zelené nebo červené, pálivé papričky nebo podle chuti, na jemno posekané
| 1 česnek na jemno posekaný
| 1 hrst posekané petrželky
| 1 hrst posekaného, čerstvého koriandru (bazalky nebo oragána)
| 1/2 červené papriky, očištěné a na hrubo nasekané
| 3 lžíce limetové šťávy nebo citronové
| 1 1/2 lžičky cukru
| 1/2 lžičky soli
Postup přípravy receptu Salsa ze zelených rajských jablíček:
Rozmixovat všechny ingredience na hrubé pyré. Budete-li ihned podávat a je-li pyré moc husté, přidat trochu vody. Budete-li podávat později, nepřidávat vodu, protože zelenina pustí tekutinu.
Chcete-li salsu zmrazit, pak nedávejte ingredience do mixéru a nechejte je pouze posekané. Nechejte sedět přikryté v chladničce po nekolik dní. Ochutnat, je-li salsa dosti ochucená. Nasáčkovat nebo dát do zmrazovacích nádobek a zmrazit. Použití je mnoho, na španělskou rýži, omelety, burito placky atd.
Fotky receptu Salsa ze zelených rajských jablíček:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!