Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Šanghajská zelná polévka

fotka Šanghajská zelná polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Šanghajská zelná polévka:

mletý černý pepř  | 1 balení kysaného zelí  | 250 g pálivé klobásy  | 3 lžíce oleje  |  sůl  | 4 ks brambor  | 2 ks cibule  | 3 lžíce hladké mouky  | 1 kelímek zakysané smetany  |  pálivá paprika

Postup přípravy receptu Šanghajská zelná polévka:

Nejprve zelí důkladně omyjeme studenou vodou a scedíme. Dáme do hrnce s pokrájenou klobáskou a vaříme s kmínem a solí. Do druhého hrnce dáme vařit osolené brambory pokrájené na kostičky. Do třetího kastrůlku dáme trochu oleje, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a dusíme ji doměkka, pak přidáme hladkou mouku a pálivou papriku. Vznikne nám cibulová jíška. Brambory po uvaření scedíme a vmícháme k zelí s klobásou. Zelí necedíme. Nakonec přidáme jíšku a necháme provařit. Po nalití na talíř přidáme 1 polévkovou lžíci zakysané smetany a zelnou polévku můžeme přizdobit snítkou libečku.


Fotky receptu Šanghajská zelná polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šanghajská zelná polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !