Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.06. 2025
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sedmihradské plněné zelí

fotka Sedmihradské plněné zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Sedmihradské plněné zelí:

200 g mletého masa  | 50 g klobásy  | 400 g kysaného zelí  | 40 g slaniny  | 50 g rýže  | 40 g másla  | 2 dl kysané smetany  | 60 g cibule  | 2 ks stružků česneku  |  pepř  |  sůl  |  mletá paprika

Postup přípravy receptu Sedmihradské plněné zelí:

Kysané zelí pokrájíme a uvaříme do měkka. Rýži zvolna podusíme do poloměkka. Jemně sekanou cibuli osmažíme na části másla do zlatova, přidáme na plátky rozkrájený česnek a mleté maso. Osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a za stálého míchání asi deset minut dusíme. Slaninu rozkrájíme na kostičky a spolu s plátky klobády osmažíme. Do pekáčku vymazaného zbylým máslem dáme polovinu vařeného zelí, na ně vrstvu slaniny s klobásou, polovinu kysané smetany, nedovařenou rýži a opečené mleté maso. Zakryjeme zbylým zelím. Povrch poprášíme mletou paprikou, přelijeme zbylou kysanou smetanou a v předehřáté troubě pečeme nejméně hodinu. Výborné s brambory.


Fotky receptu Sedmihradské plněné zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sedmihradské plněné zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !