Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.11. 2025
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sekaná z drůbežích jater

fotka Sekaná z drůbežích jater
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Sekaná z drůbežích jater:

dle potřeby a chuti  | 1/2 kg drůbežích jater  | 4 str. česneku  |  majoránka  | 1 rohlík namočený v mléce  |  strouhanka  |  pepř sůl  |  vejce

Postup přípravy receptu Sekaná z drůbežích jater:

Játra umeleme na mlýnku na maso. Přidáme rohlík rozmočený v 1 dcl mléka, majoránku /hodně/, vajíčko, sůl, pepř, česnek /4 stroužky/, prolisovaný. Vše smícháme a pak přidáváme strouhanku. Když máme hotovou šišku, tak na dno pekáčku vložíme hoblinky z másla, na ně dáme sekanou a podlijeme cca deci teplé vody. Před vložením sekané do trouby jí potřeme teplou vodou, uděláme po do ní špejlí dírky, aby nám nepraskla, a přidáme na vrch další hoblinky másla. Přiklopíme druhým pekáčem a vložíme ještě do studené trouby . Nastavíme teplotu na 200°C, pečeme 1/2 hodiny, potom zmírníme teplotu na 180°C a pečeme další půl hodinu. Mezi pečením nesmíme zapomínat na polévání výpekem nebo vodou.


Fotky receptu Sekaná z drůbežích jater:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná z drůbežích jater
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !