Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekaná z drůbežího masa s brokolicí a sýrem

fotka Sekaná z drůbežího masa s brokolicí a sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Sekaná z drůbežího masa s brokolicí a sýrem:

500 g zrmrazené drůbeží sekané  | 1 vejce  |  smetana  | 80 g eidamu  | 1 brokolice  | 3 str. česneku  |  sůl  |  majoránka  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Sekaná z drůbežího masa s brokolicí a sýrem:

Povaříme nejdříve tuhé části košťálu brokolice a po chvíli (asi po 10 min.) přidáme růžičky a spolu ještě krátce povaříme.
Po vychladnutí brokolici pokrájíme na kostičky a smícháme je s rozmrazenou drůbeží sekanou. Přidáme vejce, které jsme rozšlehali s trochou smetany, prolisovaný česnek, nastrouhaný sýr, sůl a majoránku a trochu strouhanky na zahuštění. Všechno dohromady dobře promícháme a vytvoříme šišku, kterou přeneseme na pekáč.
Sekanou dáme péct do vyhřáté trouby, podlijeme ji vývarem. Pečeme ji asi 1 hodinu a během pečení občas podléváme.


Fotky receptu Sekaná z drůbežího masa s brokolicí a sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná z drůbežího masa s brokolicí a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !