Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekaný přírodní řízek

fotka Sekaný přírodní řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sekaný přírodní řízek:

500 g mletého masa  | 1 cibule  | 2 žemle  | 1 vejce  |  mletý muškátový květ  | 50 ml mléka

Postup přípravy receptu Sekaný přírodní řízek:

Mleté maso rozmícháme s drobně nakrájenou cibulí a žemlí namočenou v mléce. Směs mírně osolíme, přidáme muškátový květ, pepř, vejce a dobře promícháme. Tvarujeme obdélníkové řízky, asi 1 cm silné. Jednu stranu obalíme v hladké mouce a touto pomoučenou stranou vkládáme na rozpálený olej, obrátíme a dosmažíme. Zbylý tuk s výpekem zaprášíme moukou, necháme vysmahnout, pak podlijeme vodou a povaříme. Sekané řízky před podáváním ve šťávě prohřejeme.


Fotky receptu Sekaný přírodní řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaný přírodní řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !