300 g suchých kůrek ztmavého chleba
| 1,5 l vody
| 50 g másla
| 3 ks vejce
| 1 ks cibule
| 2 stroužky česneku
| kmín
| pepř
| petrželková nať
| kopr
Postup přípravy receptu Selská chlebová polévka:
Na másle opražíme nadrobno pokrájené chlebové kůrky smíchané s usekanou cibulí s prolisovaným česnekem. Směs vložíme do hrnce s osolenou vodou, přidáme trochu kmínu a vše povaříme. Mezitím si řádně ušleháme vajíčka a zapustíme je do polévky. Hrnec stáhneme z ohně, polévku podle chuti ještě přisolíme, opepříme a nakonec ji posypeme zelenou petrželkovou natí a koprem.
Fotky receptu Selská chlebová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!