Vložil: | Kamika78 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
![5.44/10, hlasovalo 9 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.44/10, hlasovalo 9 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.44/10, hlasovalo 9 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.44/10, hlasovalo 9 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.44/10, hlasovalo 9 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.44/10, hlasovalo 9 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.44/10, hlasovalo 9 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.44/10, hlasovalo 9 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.44/10, hlasovalo 9 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 9 |
|
|
Použité suroviny receptu Silvestrovský sulc:
1 vepřové koleno
| sůl, pepř celý, nové koření celé, bobkový list, tymián
| 1 mrkev
| 1 cibule
| kyselé okurky, ocet
| 1 vejce uvařené natvrdo
Postup přípravy receptu Silvestrovský sulc:
Vepřové koleno očistíme, omyjeme, dáme do studené vody a trochu povaříme. Vodu slijeme a maso dáme znovu vařit tentokrát do papiňáku se solí, kořením doměkka. Pak vývar scedíme do nějaké nádoby a maso pečlivě obereme. Vývar necháme v chladu ztuhnout, aby se dal shora sebrat vysrážený tuk. Znovu rozvaříme, přidáme na kostičky nakrájnou mrkev, nakrájené maso, povaříme, doplníme nakrájnou syrovou cibulí, pokrájenými kyselými okurkami, kápneme ocet, dosolíme a dáme ztuhnout ve vhodné nádobě. Na její dno položíme mrkev, okurky a vařené vejce - to vše zůstane po vyklopení pěkně nahoře, takže si můžete pohrát a vytvořit nějaký obrazec nebo nápis.
Fotky receptu Silvestrovský sulc:
Fotky vložil: jelena,Angel666