Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Šišky z mletého kapra:
1 lžíce hořčice
| 2 cibule
| 4 str. česneku
| 1 houska
| 1-2 vejce
| 1/2 dl mléka
| 1 kapr
| na obalení strouhanka
| 2 lžíce koření do mletých mas
| pepř
Postup přípravy receptu Šišky z mletého kapra:
Kapra zbavíme kůže a velkých kostí a připravíme si filety. (Skelet - maso na žebrových kostech a z oblasti páteře můžeme použít pro vývar na polévku.)
Maso umeleme a přidáme cibuli a česnek. Ochutíme kořením do mletých mas, osolíme a opepříme. Přidáme vajíčko, lžíci obyčejné hořčice a housku namočenou v mléku. Dobře promícháme. Tvoříme malé šišky nebo kuličky a obalíme je ve strouhance. Fritujeme v rozpáleném oleji.
Přílohou mohou být brambory nebo bramborová kaše, doplněné rajčaty, zelným salátem či jinou zeleninou. Přidáváme na talíř pikantní hořčici, kečup a dressing.
Fotky receptu Šišky z mletého kapra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!