Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.07. 2025
Dnes má svátek Markéta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Školková buchta/povidlový perník

fotka Školková buchta/povidlový perník
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Školková buchta/povidlový perník:

35 dkg hladké mouky  | 35 dkg mletý cukr  | 2 vejce  | 15 dkg povidlí  | 1 kávová lž. sody  | 1/4 l mléka  | 1/2 balíčku kakaa  | 2 polévkové lž. oleje

Postup přípravy receptu Školková buchta/povidlový perník:

Povidla rozmícháme v mléku a přidáme ostatní ingredience. Pořádně zamícháme a dáme péct na vymazaný a vysypaný plech asi půl hodiny na 170 stupňů. Recept je získaný ze školky a děti to milují.


Fotky receptu Školková buchta/povidlový perník:

Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Školková buchta/povidlový perník
Fotky vložil: Natural,Mood,MichelePrg,piskotik,Marci7,hlouskova 
Hodnocení receptu Školková buchta/povidlový perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !