Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.06. 2024
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso na kari a jablkách

fotka Skopové maso na kari a jablkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 125

Použité suroviny receptu Skopové maso na kari a jablkách:

1/2 kg skopového masa  | 2 ks cibule  | 3 ks jablek  | po 2 lžičky kari a soli  | 2 špetky tymiánu  | 200 ml zelenin. vývaru  | 5 lžic oleje

Postup přípravy receptu Skopové maso na kari a jablkách:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme netučné maso nakrájené na kostky, kari, osolíme, podlijeme vývarem a dusíme. Když je maso měkké, přidáme tymián a nakrájená jablka, podusíme ještě 10 minut.


Fotky receptu Skopové maso na kari a jablkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso na kari a jablkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !