Z mléka, pudingového prášku a cukru uvaříme puding. Vajíčka prudce šlehačem vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáváme olej a mléko a nakonec mouku s práškem do pečiva. Nalijeme na vymazaný a vysypaný menší pekáček nebo do dortové formy a ihned do tohoto syrového těsta lžící lijeme uvařený puding cik cak. Poté vložíme do předem vyhřáté trouby a upečeme do růžova. Puding nám v buchtě klesne a těsto nám vytvoří takové bochánky.
Smícháme si zakysanou smetanu s vanilkovým cukrem a ihned povrch touto kašičkou potřeme. Dáme někam za okno do chladu a po chvilce posypeme hustě mletou skořicí. Krájíme až po úplném vychladnutí a skladujeme v lednici. Peču na malém pekáčku rozměrů 32 x 23 cm.
Fotky receptu Skořicovka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!