Použité suroviny receptu Skořicovo-hruškové hromádky:
250 g másla
| 200 g moučkového cukru
| 1 balíček vanilkového cukru
| 4 vejce
| 400 g hladké mouky
| 1-2 lžičky skořice
| 1 prášek do pečiva
| 1,5 kg hrubě nastrouhaných hrušek
Postup přípravy receptu Skořicovo-hruškové hromádky:
Máslo, cukr, vanilkový cukr a vejce ušleháme do hladka. Do hmoty postupně zapracujeme mouku s práškem do pečiva a skořicí, nakonec nastrouhané hrušky. Malou lžičkou vykrajujeme kousky, klademe na plech a v mírně předehřáté troubě pečeme 15 - 20 minut dozlatova. Hotové chuťovky pocukrujeme. Dobrou chuť.
Fotky receptu Skořicovo-hruškové hromádky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!