Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Škvarková pomazánka sterilovaná

fotka Škvarková pomazánka sterilovaná
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Škvarková pomazánka sterilovaná :

2 kg škvarků  | 1 kg syrového vykoštěného bůčku  | 12 vajec  | 500 g plnotučné hořčice  | 3 sklenice sterilovaného zeleninového leča (obsah sklenice 0,7 l)  | 3 velké cibule  | 1 palička česneku  | 1 kondenzované neslazené mléko (Tatra)  | asi 2 lžíce soli  | 1 lžička pepře  | 1 - 2 lžičky (dle chuti) chilli

Postup přípravy receptu Škvarková pomazánka sterilovaná :

Škvarky, maso, lečo, cibuli a česnek umeleme (část škvarků můžeme nechat v malých kouscích). Přidáme vše ostatní, promícháme a okořeníme. Naplníme do zavařovacích sklenic (0,3 l), zavíčkujeme a sterilujeme 2 hodiny při mírném varu. Uložíme v chladnu.
Z tohoto množství je asi 14 sklenic.



Fotky receptu Škvarková pomazánka sterilovaná :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Škvarková pomazánka sterilovaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !