Postup přípravy receptu Sladké mámení:
V míse vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme kakao, hrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec opatrně vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme do máslem vymazané a vysypané formy ( já používám menší formu od Tescomy, kdo chce na plech, musí zdvojit dávku všeho) a upečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 20-25 minut. Po upečení necháme vychladnout.
Krém: Ze 30 g másla a stejného množství mouky si připravíme jíšku, odstavíme, vlijeme mléko, rozmícháme, vrátíme na minutku na plotýnku a vymícháme hladkou kaši. Necháme ji zchladnout a mezi tím si vyšleháme máslo s cukrem a kakaem. Když je jíšková kaše vychladlá, vmícháme máslovou hmotu a vyšleháme do krému. Šlehačky vyšleháme do tuha. Na studený korpus natřeme kakaový krém, na něj dáme ušlahané šlehačky a postrouháme čokoládou ( buď na vaření, margotkou, to je jedno). Dáme vychladit do lednice, neljépe přes noc a po nakrájení řezů ozdobíme semínkem. Já to dělám tak, že si řezy hned po zhotovení lehce nakrájím a ozdobím hned, nečekám do rána.