Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.09. 2024
Dnes má svátek Jeroným
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladké rýžové kostky

fotka Sladké rýžové kostky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Sladké rýžové kostky:

500 g rýže  | 1,25 ml vody  | 625 ml kokosového mléka  | 150 g cukru  | 2 lžíce růžového sirupu  |  pražené kokosové plátky

Postup přípravy receptu Sladké rýžové kostky:

Rýži namočíme na 12 hodin do vody, nejlépe přes noc. Vodu slijeme a rýži necháme dobře okapat. Vaříme ve vodě v poměru 1:1, až se všecha voda vyvaří a rýže je hodně měkká až lepkavá. V pánvi smícháme uvařenou rýži s kokosovým mlékem, cukrem a růžovým sirupem (essencí). Necháme jen lehce probublávat na velmi mírném plameni, dokud se všechno mléko nevstřebá a průběžně dle potřeby promícháváme. Pečící misku o velikosti cca 20 x 30 cm vyložíme fólií. Rýžovou směs vyklopíme do misky a uhladíme povrch. Necháme asi 1-2 hodiny vychladnout v ledničce.
Podáváme nakrájené na kostky a posypané praženým kokosem.



Fotky receptu Sladké rýžové kostky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladké rýžové kostky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !