Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou

fotka Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou:

houby  |  ocet  | 1 kysaná smetana  | 1 lžíce plnotučné hořčice  | 1 syrový žloutek  |  hladká mouka

Postup přípravy receptu Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou:

Houby nakrájíme na malé kousky a uvaříme ve vodě, do níž jsme přidali trochu octa. Před koncem varu přidáme kys. smetanu v níž jsme rozmíchali trochu mouky. Omáčku odstavíme, přimícháme hořčici a žloutek. Dobře promícháme.


Fotky receptu Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou:

Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Fotky vložil: Natural,Vikitorie,Marci7,alenab,hanina51,vocjan 
Hodnocení receptu Sladkokyselá houbová omáčka se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !