Vložil: | martinose |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Sladkokyselé krevety:
20 dkg krevet
| 1 lžíce hladké mouky, nemáčeného škrobu, rajčatového protlaku
| 1 cibule, zelená paprika
| 1 plátek ananasu
| 2 rajčata
| špetka chilli, soli, Wei-su,
| 2 lžíce cukru
| 1 lžíce čínského octa, máčeného škrobu
| 1 šálek vývaru
| 2 lžíce sádla
Postup přípravy receptu Sladkokyselé krevety:
Krevetky obalíme v těstíčku z mouky, škrobu, několika kapek oleje a studené vody a osmahneme do zlatova. Na pánvi zahřejeme 2 lžíce sádla, přidáme cibuli, rajčatový protlak, zelenou papriku, sůl, Wei-su a chilli, zalijeme vývarem. Přidáme ananas, cukr, ocet, rajčata a připravené krevety. Vše dobře prohřejeme a zahustíme máčeným škrobem a ozdobíme zeleninou.
Fotky receptu Sladkokyselé krevety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!