Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladkokyselé okurky na kari

fotka Sladkokyselé okurky na kari
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Sladkokyselé okurky na kari:

2 kg zavařovacích okurek  | 250g zavařovacích cibulek  | 1 l vody  | 150 g soli  | 2 svazky kopru  | na nálev:  | 3/4 l octa  | 500 g cukru  | 1 kousek skořice  | 1 kousek zázvoru  | 10 pepřových zrnek  | 5 hřebíčků  | 2 lžíce kari  | 1 sáček zavařovací směsi

Postup přípravy receptu Sladkokyselé okurky na kari:

Okurky omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibulky oloupeme. Vodu se solí uvaříme a okurky a cibulky v ní asi 3 minuty vaříme. Nakrájíme kopr a střídavě s okurkami a cibulkami ho klademe do keramického hrnce. Smícháme přísady na nálev a 10 min vaříme. Nalijeme na okurky. Přikryté talířem uložíme na noc na studené místo. Zavařovací směs použijeme podle návodu. Hrnec uzavřeme a uložíme na chladné míst. Dobrou chuť :-)


Fotky receptu Sladkokyselé okurky na kari:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladkokyselé okurky na kari
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !