Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Banánky plněné šunkou a nivou

Banánky plněné šunkou a nivou
18. 08. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Banánky plněné šunkou a nivou: Do 170 ml vody přidáme 50 g másla a přivedeme k varu. Když se máslo rozpustí, přidáme prosátou mouku a promícháme. Snížíme teplotu a vaříme za stálého míchání tak dlouho, až se těsto přestane lepit na ... …více»

Švédský šťavnatý kukuřičný chléb

Švédský šťavnatý kukuřičný chléb
18. 08. 2008 Slané pečivo +++_______
Příprava receptu Švédský šťavnatý kukuřičný chléb: Předehřát troubu na 200 °C. Vymazat skleněnou zapékací misku velikosti 33 cm x 23 cm x 5 cm vysokou. Našlehat cukr s máslem do lehka. Postupně přidávat vejce jedno po druhém a dobře je zašlehat. Přid ... …více»

Žitný chléb ze Švédska

Žitný chléb ze Švédska
18. 08. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Žitný chléb ze Švédska: Mléko přivést k varu, odstavit ho a přidat vodu, pokrmový tuk, melasu, 1/2 hrnku cukru, sůl a anýz. Nechat zchladnout na vlažnou teplotu. Kvasnice rozpustit ve 4 lžících vlažné vody a 1 lžící cukru. ... …více»

Ruský bramborový chleba

Ruský bramborový chleba
18. 08. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Ruský bramborový chleba: Vymazat plech máslem. Uvařit brambory do měkka. Slít brambory a uschovat 150 ml vody. Rozšťouchat brambory a nechat je vystydnout. Ve velké míse smíchat dohromady kvasnice (nemáte-li instantní, ta . ... …více»

Pravý grahamový chleba

Pravý grahamový chleba
18. 08. 2008 Slané pečivo +++-______
Příprava receptu Pravý grahamový chleba: Mouku prosijeme do mísy a smícháme s pšeničným šrotem. Doprostřed vyhloubíme důlek, rozdrobíme do něj droždí, zalejeme polovinou mléka a zaděláme kvásek. Kvásek posypeme moukou a necháme 15 minut v po ... …více»
 

Pšeničný bylinkový chléb

Pšeničný bylinkový chléb
18. 08. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Pšeničný bylinkový chléb: 1. Droždí, cukr a lžíci pšeničné mouky rozmícháme ve 200 ml vlažné vody, přikryjeme a dáme na 15 min. kynout. 2. Zbylou pšeničnou mouku, celozrn­nou mouku, sůl, kvásek a 100 ml vlaž­né vody hněteme r ... …více»

Jižanský kukuřičný chléb

Jižanský kukuřičný chléb
18. 08. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Jižanský kukuřičný chléb: Předehřát troubu na 230°C. Vymazat těžkou pánev velikosti asi 23 cm lehce olejem. Smíchat všechny ingredience a rychle a dobře je našlehat (nejlépe elektrickým šlehačem po 30 vteřin). Nalít těsto do ... …více»

Francouzský výborný selský chléb

Francouzský výborný selský chléb
18. 08. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Francouzský výborný selský chléb: Očistit neoloupané brambory, rozkrojit je na 1/4 a ponořené do vody je uvařit se 2 lžičkami soli do měkka. Nechat je oschnout asi po 20-30 min. na mřížce. Je velice důležité, že brambory jsou suché př ... …více»

Domácí chléb a bylinkový krém

Domácí chléb a bylinkový krém
18. 08. 2008 Slané pečivo ++++______
Příprava receptu Domácí chléb a bylinkový krém: 1. Mouku smícháme se šrotem, dro­ždím, solí a cukrem. Ohřejeme citro­novou šťávu a víno a vmícháme do moučné směsi. Přiléváme vlažnou vodu (asi 250 ml), dokud nevznikne pružné těsto. Pak do něj zamích ... …více»

Domácí chéb po americku

Domácí chéb po americku
18. 08. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Domácí chéb po americku: Tohle těsto se dělá pohodlně, tedy v mašině na pečení chleba. Do stroje vražte takhle popořadě: 1,5 hrnku vody, cukr, sůl, kmín, ocet, olej, mouku a nakonec droždí. Spusťte stroj nastavený na DOUGH ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !