Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Americký sýrovo-kukuřičný chléb

Americký sýrovo-kukuřičný chléb
18. 08. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Americký sýrovo-kukuřičný chléb: Předehřát troubu na 230°C. Vymastit máslem souflé nádobu nebo hlubokou zapékací misku asi 1,8 l. V středním kastrolku smíchat mléko, kukuřici, kukuřičnou krupici, sůl a kayenský pepř. Přivést ... ... …více»

Italský chléb se sušenými rajčaty a křupavou kurčičkou

Italský chléb se sušenými rajčaty a křupavou kurčičkou
18. 08. 2008 Slané pečivo +++-______
Příprava receptu Italský chléb se sušenými rajčaty a křupavou kurčičkou: Do velké mísy prosít mouku, cukr, sůl a udělat doprostřed důlek. Rozdrobit kvasnice, smíchat s 150 ml vlažného mléka a vlít do důlku. Smíchat rajčatovou pastu se zbytkem mléka, přidat k mouce společ ... …více»

Žemlový věnec

Žemlový věnec
18. 08. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Žemlový věnec: Z válečku vykynutého těsta nakrájejte plátky. Z jednotlivých kousků vytvarujte kulaté žemle – okraje těsta spojte na spodní straně, aby byl povrch hladký. Vytvořte z žemlí věnec, potřete jej rozšleha ... …více»

Švýcarské briošky

Švýcarské briošky
18. 08. 2008 Slané pečivo ++++-_____
Příprava receptu Švýcarské briošky: Do misky dáme kvasnice a lžičku cukru. Mícháme vařečkou, až se kvasnice rozpustí. Pak přidáme 1/8 l vlahého mléka a 10 dkg mouky a zpracujeme vše v kvásek. Kvásek na povrchu posypeme moukou a dáme k . ... …více»

Tykvové kukuřičné chlebánky

Tykvové kukuřičné chlebánky
17. 08. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Tykvové kukuřičné chlebánky: 1. Dužinu nakrájíme na kostky a v malém množství vody při­krytou vaříme 5 min. Nechá­me okapat a protřeme sítem. 2. Smícháme 250 g pšeničné a 175 g kukuřičné mouky, uděláme jamku a do ní roz­drobíme ... …více»
 

Žemle z žitné mouky

Žemle z žitné mouky
17. 08. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Žemle z žitné mouky: Polovinu mouky prosijeme do mísy. Chlebový kvásek rozmícháme s vodou, rozdrobíme do něj droždí, promícháme s moukou a přikrytý necháme na teplém místě kynout do následujícího dne. Troubu vyhřejeme na ... …více»

Slunečnicové rohlíky

Slunečnicové rohlíky
17. 08. 2008 Slané pečivo ++++-_____
Příprava receptu Slunečnicové rohlíky: Smícháme mouky s kvasnicemi, cukr, sůl a semínka. Přidáme vodu, smetanu. Vypracujeme hladké těsto, které se nechytá na stěny nádoby. Povrch těsta posypeme hladkou moukou, přikryjeme utěrkou a dáme na ... …více»

Veka z bramborového těsta

Veka z bramborového těsta
17. 08. 2008 Slané pečivo ++++-_____
Příprava receptu Veka z bramborového těsta: Z vlažného mléka, cukru, droždí a lžíce mouky uděláme hustší těstíčko (kvásek) a necháme je na teplém místě vykynout. Do zbytku mouky dáme nastrouhané brambory, rozehřáté máslo, sůl, citronovou kůru ... …více»

Žemle se špekem a cibulí

Žemle se špekem a cibulí
17. 08. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Žemle se špekem a cibulí: 1. Na pánvi upražíme 150 g slunečnicových semí­nek. Cibuli nadrobno posekáme. Slaninu nakrájí­me na kostičky a rozškvaříme. Na ni necháme ze­sklovatět cibuli. Okořeníme 1 lžicí tymiánu. 2. Droždí roz ... …více»

Jednoduchá pšeničná bageta

Jednoduchá pšeničná bageta
17. 08. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Jednoduchá pšeničná bageta: Těsto vymísíme a dokonale do leskla prohněteme. Necháme je na teplém místě kynout a několikrát ještě během kynutí propracujeme. Pak vyválíme 3 dlouhé tenké válečky a necháme je minimálně hodinu kynout ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !