Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč s celými rajčaty a tymiánem

Koláč s celými rajčaty a tymiánem
29. 07. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Koláč s celými rajčaty a tymiánem: 1. Rozklepneme vejce, žloutek rozmícháme ­s ovesnými vločkami, moukou, máslem, 1/2 lžičky soli a asi 4 lžícemi vody a vy­pracujeme těsto. Vložíme do vymazané koláčové formy a okraje zdvihne­me. Těsto ... …více»

Kapustový koláč se slaninou

Kapustový koláč se slaninou
29. 07. 2008 Slané pečivo ++++-_____
Příprava receptu Kapustový koláč se slaninou: 1. Z mouky, tvarohu, másla, 50 g sýra a špetky soli připravíme těsto. Zabalíme je do fólie a dáme na 30 min. do chlad­ničky. Koláčovou formu (o průměru 28 cm) vy­mažeme olejem a vysypeme trochou mouky ... …více»

Koláč s masem a fazolemi

Koláč s masem a fazolemi
29. 07. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Koláč s masem a fazolemi: 1. Maso opláchneme, osuší­me a nakrájíme na dvoucenti­metrové kostičky. Cibuli a čes­nek nadrobno nakrájíme. 2. Olej rozehřejeme ve velkém hrnci a maso na něm osmah­neme. Přidáme cibuli, česnek, bobk ... …více»

Italská starodávná pizza jako koláč

Italská starodávná pizza jako koláč
29. 07. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Italská starodávná pizza jako koláč: Připravit těsto: Přesít mouku, prášek do pečiva a sůl do velké mísy. Nakrájet máslo na malé kousky a rozemnout ho v mouce na drobenku. Zamíchat dovnitř cukr. Smíchat žloutek, smatanu a nalít to do ... …více»

Koláč s kysaným zelím

Koláč s kysaným zelím
29. 07. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Koláč s kysaným zelím: 1. Listové těsto necháme rozmrazit. Kysané zelí dusíme zhruba 10 minut s vínem a cukrem, poté ho osolíme a opepříme. 2. Cibuli nadrobno posekáme, slaninu pokrájíme na kostičky. V pánvi roze­hřejeme o ... …více»
 

Krekry s nivou

Krekry s nivou
28. 07. 2008 Slané pečivo ++++-_____
Příprava receptu Krekry s nivou: Pražené arašídy umeleme a přímícháme ušlehané máslo, Nivu a koňak. Mažeme na slané krekry. Dobrou chuť! ... ... ... …více»

Pečené plněné trojhránky

Pečené plněné trojhránky
28. 07. 2008 Slané pečivo +++++++___
Příprava receptu Pečené plněné trojhránky: Papriky omyjeme, zbavíme jádřinců a vložíme na rošt pod rozpálený gril. Jakmile se na nich začnou tvořit puchýřky a kůže zhnědne, vyjmeme je a oloupeme. Vychladlé nakrájíme na kousky. Rajčata necháme ... …více»

Tvarohové koláčky se špenátem

Tvarohové koláčky se špenátem
27. 07. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Tvarohové koláčky se špenátem: Špenát opereme, pak 2 minuty povaříme a necháme okapat. Cibuli posekáme a zesklovatíme na másle. Přidáme špenát, krátce promícháme, osolíme a opepříme. Troubu předehřejeme na 180 st.C. Z tvarohu, ml ... …více»

Levné preclíky

Levné preclíky
27. 07. 2008 Slané pečivo ++++++-___
Příprava receptu Levné preclíky: Z mléka, droždí a cukru udělejte kvásek. Na vál přesijte mouku, přidejte máslo a kvásek. Vypracujte hodně tuhé těsto. Vyválejte z něj tenké válečky, vytvořte z nich preclíky, rozložte je na plech a ne ... …více»

Chřestový koláč po francouzsku

Chřestový koláč po francouzsku
27. 07. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Chřestový koláč po francouzsku: Z rozmraženého listového těsta vyválíme tenký plát a vložíme jej do vymazané rozevírací formy (26 cm), okraj zvedneme a těsto propícháme. Troubu předehřejeme na 180°C. Chřest omyjeme, oloupeme a nakr ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !