Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč s celými rajčaty a tymiánem

fotka Koláč s celými rajčaty a tymiánem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 59

Použité suroviny receptu Koláč s celými rajčaty a tymiánem:

4 vejce  | 125 g jemných ovesných vloček  | 125 g hladké mouky  | 125 g másla  | dle chuti: sůl a pepř  | 750 g rajčat  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 1/2 svazku tymiánu  | 300 g kysané smetany  | 150 g nahrubo nastrouhaného sýra

Postup přípravy receptu Koláč s celými rajčaty a tymiánem:

1. Rozklepneme vejce, žloutek rozmícháme ­s ovesnými vločkami, moukou, máslem, 1/2 lžičky soli a asi 4 lžícemi vody a vypracujeme těsto. Vložíme do vymazané koláčové formy a okraje zdvihne­me. Těsto několikrát propíchneme. Pečeme ve vyhřáté troubě 10 min.
2. Rajčata spaříme a oloupeme. Cibuli a česnek nadrobno posekáme.
3. Promícháme kysanou smetanu, zbylá 3 vejce a bílek, sůl, pepř a tymián. Na těsto poklademe rajčata, posypeme je cibulí, česnekem, sýrem a přelijeme smeta­nou s vejci. Pečeme asi 20 min.


Fotky receptu Koláč s celými rajčaty a tymiánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč s celými rajčaty a tymiánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !