Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Topinky s tvarůžky a salámem

Topinky s tvarůžky a salámem
4. 09. 2009 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Topinky s tvarůžky a salámem: Nastrouháme tvarůžky, sýr a salám na jemnějším struhadle, přidáme vejce, utřený česnek, sůl a pepř. Zamícháme. Natřeme na krajíčky chleba. Vymažeme pekáč a dáme chléb zapéct pomazánkou nahoru. Do vyhř ... …více»

Pečené pirohy s brynzou a špenátem

Pečené pirohy s brynzou a špenátem
4. 09. 2009 Slané pečivo +++++++++_
Příprava receptu Pečené pirohy s brynzou a špenátem: Bramboru uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme. Špenát očistíme, omyjeme a nakrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Náplň: Brynzu umícháme s česnekem, studenou nastrouhanou bramborou a špenátem ... …více»

Pravá domácí pizza

Pravá domácí pizza
2. 09. 2009 Pizza +++++-____
Příprava receptu Pravá domácí pizza: Z vlažného mléka a droždí připravíme kvásek a smícháme s moukou. Osolíme a vypracujeme těsto. Necháme vykynout alespoň 1,2 hod. vykynout. Na předem vymazaný a vysypaný plech těsto rozválíme a potřeme ... …více»

Bochníčky na zeleném listu

Bochníčky na zeleném listu
2. 09. 2009 Slané pečivo ++++-_____
Příprava receptu Bochníčky na zeleném listu: Z vody, droždí a malého množství mouky uděláme kvásek. Ke kvásku přidáme zbytek mouky a vypracujeme těsto. Po vykynutí těsto rozdělíme na 4 části a tvarujeme bochníky, které uložíme do zelených list ... …více»

Dvojitý sendvič

Dvojitý sendvič
30. 08. 2009 Slané pečivo +++++++-__
Příprava receptu Dvojitý sendvič: Cibuli nakrájíme nadrobno, šunku pokrájíme na menší kostky. Sýr a máslo spolu s cibulí a se šunkou utřeme. Tuto směs ochutíme a 1 minutu v mikrovlnce rozehřejeme. Hotovou směs naneseme na topinku a př ... …více»
 

Sendvič s pečeným masem

Sendvič s pečeným masem
30. 08. 2009 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Sendvič s pečeným masem: Na talíř položíme papírový ubrousek a na něj topinku potřenou hořčicí. Na topinku postupně položíme list salátu, plátek masa, cibule, rajčete, papriky a navrch plátek sýra. Na středním stupni ohříváme ... …více»

Kynutá pizza ze čtyř druhů sýrů

Kynutá pizza ze čtyř druhů sýrů
29. 08. 2009 Pizza +++++++-__
Příprava receptu Kynutá pizza ze čtyř druhů sýrů: Připravíme kynuté těsto. Česnek prolisujeme a smícháme s jemně nastrouhaným tvrdým sýrem, ostatní sýry nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 200°C a formu na pečení vymažeme tukem. Těsto vytvaru ... …více»

Šunková pizza z kynutého těsta

Šunková pizza z kynutého těsta
29. 08. 2009 Pizza +++++_____
Příprava receptu Šunková pizza z kynutého těsta: Připravíme si kynuté těsto. Na pánvi necháme zesklovatět nakrájenou cibuli a plátky slaninu. Slaninu vyjmeme, k cibuli přidáme plátky žampionů, 5 minut restujeme, přidáme kmín, sůl a majoránku. Z těst ... …více»

Zapečená bageta

Zapečená bageta
27. 08. 2009 Slané pečivo +++++++-__
Příprava receptu Zapečená bageta: Změklé máslo smícháme s nasekanou petrželkou a prolisovaným česnekem. Slaninu a sýr nakrájíme na tenké plátky. Bagetu rozrojíme vždy asi do poloviny na 1.5 - 2 cm široké plátky - ale nepřekrojíme ji u ... …více»

Šneci z bramborového těsta se zelím a salámem

Šneci z bramborového těsta se zelím a salámem
27. 08. 2009 Slané pečivo ++++++++__
Příprava receptu Šneci z bramborového těsta se zelím a salámem: Uvařené brambory nastrouháme najemno, přidáme vejce, sůl, papriku, mouku a zpracujeme těsto. Těsto rozválíme na placku cca 35 × 30 cm. Na těsto rozložíme salám, rozhrneme slité a vymačkané zelí a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !