Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.06. 2025
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené pirohy s brynzou a špenátem

fotka Pečené pirohy s brynzou a špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Pečené pirohy s brynzou a špenátem:

1 list. těsto  | na potření  | 1 vejce  | náplň  | 3 hrsti list. špenátu  | 200 g brynzy  | 1 brambor  | 1 str. česneku  |  sůl a pepř  |  sezam. semínko

Postup přípravy receptu Pečené pirohy s brynzou a špenátem:

Bramboru uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme. Špenát očistíme, omyjeme a nakrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme.
Náplň: Brynzu umícháme s česnekem, studenou nastrouhanou bramborou a špenátem.
Plát těsta rozkrájíme pomocí rádýlka na čtverce. Na každý dílek klademe lžičkou náplň, přehneme na trojhránek a klademe na plech vyložený pečícím papírem. Potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamovými semínky.
Pečeme v rozehřáté troubě na 220 °C, dokud pirohy nezrůžoví.

Pirožky plněné brynzou a špenátem podáváme jako chuťovku k vínu, pivu nebo čaji. Můžeme je konzumovat jak teplé, tak i studené.


Fotky receptu Pečené pirohy s brynzou a špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené pirohy s brynzou a špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !