Vložil: | valaska |
Porcí: | 12 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Slaný srnčí hřbet:
40 dkg vepřových, drůbežích, králičích jater
| 10 dkg slaniny
| 2 vejce (bílky ušlehat)
| 2 pol. lžíce tuku
| 1 cibule
| sardelová pasta
| strouhanka dle potřeby
| sekaná petrželka
| sůl, pepř, majoránka
Postup přípravy receptu Slaný srnčí hřbet:
Játru pomeleme, přidáme žloutky, nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli, petržel, 2 lžíce tuku (sádlo), sůl, strouhanku a nakonec sníh z bílků. Dáme do vymazané a strouhankou vysypané formy a pečeme. Při 180C asi 40 minut.
Fotky receptu Slaný srnčí hřbet:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!