Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2025
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slavnostní vepřová roláda (plněná mletým masem a párky)

fotka Slavnostní vepřová roláda (plněná mletým masem a párky)
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Slavnostní vepřová roláda (plněná mletým masem a párky) :

3/4 - 1 kg vepřového masa  | 25 dkg mletého masa  |  sůl  |  pepř  | 2 vejce  | 1 cibule  | 4 stroužky česneku  | 2 párky

Postup přípravy receptu Slavnostní vepřová roláda (plněná mletým masem a párky) :

Vepřové maso z kýty rozklepeme na plát asi 30 x 30 cm (klepeme na mikroténu). Připravíme si náplň směs z mletého masa, ke kterému přidáme: sůl, pepř, vejce, cibulku nasekanou nadrobno a česnek utřený se solí.
Všechny suroviny promícháme a na plát vepřového masa navrstvíme asi do výše 1 cm, ale ne až do kraje, aby se směs nevytlačovala při svinování. Tenké párky poklademe do středu plátu do řady za sebe a srolujeme. Potom celou roládu ovážeme provázkem a na rozpáleném tuku orestujeme. Ještě chvíli podusíme ve vlastní šťávě. Asi po půl hodině dáme do trouby a upečeme asi 15 minut do změknutí. Před ukončením pečení přidáme bujón Maggi pro vylepšení chuti šťávy.


Fotky receptu Slavnostní vepřová roláda (plněná mletým masem a párky) :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slavnostní vepřová roláda (plněná mletým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !