Vložil: | Mišulinda |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 5 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Sledi v koprové marinádě:
140 ml sherry
| 140 ml vinného octa
| 2 lžíce worchesterové omáčky
| 1 lžíce hnědého cukru
| 4 kousky filé sledě bez kůže
| 140 ml jogurtu
| 2 lžíce kysané smetany
| kopr
Postup přípravy receptu Sledi v koprové marinádě:
Přivedme k varu sherry, ocet, worchestrovou omáčku a cukr. Sejmeme z plotny a necháme asi 10 minut v chladu. Přidáme kopr a kysanou smetanu. Do skleněné misky naskládejte filé nakrájené na malé kousky, zalijeme marinádou a necháme nejméně 48 hodin v chladu. Před podáváním vmícháme jogurt. Sledi v koprové marinádě pak podáváme s pečivem.
Fotky receptu Sledi v koprové marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!