Postup přípravy receptu Šlehačková bomba s ovocem:
Ovoce posypeme vanilkovým a krupicovým cukrem a rozmačkáme. Vychlazenou smetanu ušleháme s lžící cukru dotuha. Do menší misky nasypeme želatinový prášek a dobře rozmícháme metličkou se 100 ml vlažné vody. Vmícháme do ovocné směsi a nakonec promícháme s ušlehanou smetanou. Formu nebo hlubší mísu vyložíme fólií. Z těsta vykrojíme jedno menší a jedno větší kolo podle velikosti misky. Naplníme ji do poloviny ovocnou šlehačkou, pokryjeme menším kolem piškotového těsta a zakryjeme zbylou smetanovo-ovocnou směsí. Povrch uhladíme a opět zakryjeme plátem těsta. Překryjeme fólií a necháme ztuhnout v lednici (cca 3 hodiny). Po ztuhnutí šlehačkovou bombu s ovocem vyklopíme na talíř, posypeme strouhanou čokoládou a poprášíme moučkovým cukrem.
Fotky receptu Šlehačková bomba s ovocem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!