Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slepičí polévka se sýrovými nočky

fotka Slepičí polévka se sýrovými nočky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Slepičí polévka se sýrovými nočky:

50 g másla  | 1 žloutek  | 50 g čerstvého smetanového sýra  | 75 g polohrubé mouky  | 1/2 lžičky sušeného droždí  | 75 g strouhané goudy  | 1 lžíce rajského protlaku  |  tuk na smažení  | 1 l slepičího vývaru  | 150 g pórku

Postup přípravy receptu Slepičí polévka se sýrovými nočky:

Máslo utřeme se žloutkem a sýrem, vmícháme mouku s droždím, poté goudu a rajský protlak. Těsto necháme 30 minut odpočinout. Z těsta vytvarujeme nočky, které zavaříme ve vroucí osolené vodě pod bodem varu asi 5 minut. Poté je vyjmeme, necháme okapat a opečeme na rozpáleném tuku. Přebytečný tuk necháme vsáknout do papírového ubrousku. Uvedeme do varu slepičí vývar a 2-3 minuty povaříme na tenká kolečka nakrájený pórek. Sýrové nočky rozdělíme do talířů a zalijeme slepičí polévkou.


Fotky receptu Slepičí polévka se sýrovými nočky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slepičí polévka se sýrovými nočky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !