Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažené jahody v mandlovém těstíčku

fotka Smažené jahody v mandlovém těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Smažené jahody v mandlovém těstíčku:

400 g jahod  |  mandlové těstíčko  | 1 vejce  | 100 g hladké mouky  | 50 g mletých mandlí  | cca 50 ml vody  | 20 ml bílého rumu  |  panenský olivový olej  | 300 g zakysané smetany  | 1 vanilkový cukr  | 4 lžíce medu

Postup přípravy receptu Smažené jahody v mandlovém těstíčku:

Mandle nasucho opražíme a zchladlé je nameleme. Smícháme vejce, mouku, mandle a rum v hladké těstíčko, podle potřeby naředíme vodou a necháme půl hodiny odstát.

Jahody očistíme, zbavíme stopky a podle velikosti je krájíme na půlky nebo čtvrtky. Malé jahůdky nekrájíme vůbec. Jahody napícháme na špejle po čtyřech kouscích, máčíme v těstíčku a smažíme na olivovém nebo slunečnicovém oleji dozlatova.

Zakysanou smetanu smícháme s vanilkovým cukrem a podáváme k jahodám. Na talíři porci jahod a smetany ještě pokapeme medem.


Fotky receptu Smažené jahody v mandlovém těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené jahody v mandlovém těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !