Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažené pletýnky se skořicí

fotka Smažené pletýnky se skořicí
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Smažené pletýnky se skořicí:

400 g hladké mouky  | 1 kostka droždí  | 200 ml vlažného mléka  | 40 g cukru  | 70 g rozpuštěného másla  | špetka soli  | 2 ks žloutky  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Smažené pletýnky se skořicí:

Droždí rozdrobíme do mísy, posypeme cukrem a zalijeme vlažným mlékem. Přidáme žloutky a nakonec zbylé suroviny. Těsto pořádně prohněteme, posypeme trochou mouky, přikryjeme utěrkou a necháme v teple kynout. Po vykynutí vyvalujeme dlaněmi nudličky asi tak 15 cm dlouhé a 2 cm široké a vždy 2 spolu zatočíme, tak aby nám vznikli copánky. Ty pak necháme ještě chvíli na vále vykynout a pak je smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Po upečení sypeme smažené pletýnky moučkovým cukrem se skořicí.


Fotky receptu Smažené pletýnky se skořicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené pletýnky se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !