Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažený losos v bramborovém fraku

fotka Smažený losos v bramborovém fraku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Smažený losos v bramborovém fraku:

4 lososí filé, asi 150 g každé  | 6 velkých olejnatých brambor  | dle chuti: sůl a pepř  | dle potřeby: olej na smažení  | Omáčka:  | 250 ml slunečnicového oleje  | 5 cm čerstvého zázvoru, oloupaného a na jemno posekaného  | 3 lžíce sójové omáčky  | 4 lžíce octa z rýžového vína nebo vinného

Postup přípravy receptu Smažený losos v bramborovém fraku:

Rozehřát olej na 180-190 °C na hluboké pánvi, nejlépe ve fritovacím hrnci.
Osolit a opepřit filé. Nastrouhat brambory na struhadle, nebo mandolíně. Obalit rybu v bramborách, dobře přitisknout, položit na drátěnou sběračku a jemně ponořit do oleje. Usmažit dozlatova.
Vyjmout rybu a osušit na kuchyňském ubrousku.
Podávat horké s omáčkou a dušenou asijskou zeleninou, jako na př.bok-choy.
Omáčka:
Smíchat všechny ingredience.


Fotky receptu Smažený losos v bramborovém fraku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený losos v bramborovém fraku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !